Waardevolle herinneringen

Ons leven lang zijn we bezig met het verzamelen van waardevolle herinneringen. En dan plotseling staat alles stil door het overlijden van een dierbare. Omdei Uitvaartbegeleiding wil u helpen om van deze ingrijpende gebeurtenis een waardevolle herinnering te maken. Midden in uw verdriet lijkt dat onmogelijk. Dit is een periode dat u het gevoel kunt hebben dat u de controle kwijt bent. Er gebeurt van alles en vooral: er moet zoveel worden geregeld in korte tijd.

‘Op de hinnereis meinimme’

‘Op de hinnereis meinimme’ wil zeggen dat je maar één keer de kans krijgt om van deze periode een waardevolle herinnering te maken. En dat wil ik graag samen met u èn voor u doen. Daarom neem ik er alle tijd voor om samen met u te praten over de overledene. Ik wil graag weten wie hij of zij was. Ook is belangrijk of uw dierbare zelf wensen voor de uitvaart kenbaar heeft gemaakt. Zo kijken we daarna samen hoe we alles wat nodig is voor een goed afscheid, mooi op elkaar af kunnen stemmen. En hoe we van de dag van de uitvaart een dag kunnen maken die helemaal recht doet aan de overledene en wat hij of zij voor u betekende.

Omdei Uitvaartbegeleiding Surhuisterveen

Omdei Uitvaartbegeleiding uit Surhuisterveen is een kleine zelfstandige onderneming. Er is dus geen tijdsdruk vanuit een grote organisatie. Ik neem rustig de tijd om samen met u te kijken wat eerst geregeld kan worden. Ik vind het belangrijk dat u de ruimte krijgt om de tijd in deze periode te besteden zoals u dat graag wilt. U kunt erop vertrouwen dat ik overzicht heb en alles regel wat er geregeld moet worden. En komt het op een bepaald moment even niet uit, dan kan ik eenvoudig de volgorde van de zaken die geregeld moeten worden aanpassen.

Exclusiviteit in maatwerk met respect voor uw budget

Als uitvaartbegeleider ben ik onafhankelijk waardoor ik maatwerk aan u lever. Ongeacht waar u verzekerd bent, u kunt mij inschakelen als uw uitvaartbegeleider. Ik onderscheid mij door het bieden van exclusiviteit met respect voor uw budget. Samen bespreken we uw wensen. Vervolgens inventariseer ik wat er nodig is en hoe dit gerealiseerd kan worden binnen de bestedingsruimte. Ik ben goed op de hoogte van wat er allemaal mogelijk is zodat ik u alternatieven kan aanbieden. Vervolgens kunnen we samen besluiten wat echt belangrijk is.

Uitvaart kind & jong volwassene

Omdei Uitvaartbegeleiding Surhuisterveen is ook uw steun in de uitvaartbegeleiding voor de uitvaart van kind & jong volwassene. Op de pagina ‘uitvaart kind & jong volwassene‘ vindt u meer informatie.

Menu